Ivisalign

Какво представлява Ivisalign?

Invisalign е иновативна система за правилно подреждане на зъбите, чрез употребата на серия от прозрачни и удобни шини, които прилепват перфектно към вашите зъби. Тези на практика невидими шини преместват постепенно зъбите до положение, в което Вие може да се гордеете с Вашата усмивка. Правилно подредените зъби са важни не само за естетиката и самочувствието ви, но и за здравето на Вашите венци, защото те са по-лесни за почистване, отколкото струпаните зъби или тези с голямо разстояние между тях. Invisalign е приложима за почти всички ортодонтски случаи при деца над 11 години и възрастни, без горна възрастова граница. Invisalign е създадена да подобри Вашия начин на живот по време на ортодонтското лечение чрез следните свои предимства: Използва прозрачни и незабележими шини. Не е необходимо фиксиране не брекети и метална дъга, които влошават Вашата визия; • Тези шини (алайнери) са снемаеми, което улеснява храненето и поддържането на личната орална хигиена. Повечето фиксирани ортодонтски апарати могат да предизвикат гингивит (възпаление на венците) и изискват повишаване на оралната хигиена; • Преминавате към нов чифт шини на всеки 2 седмици; • Лесно може да контролирате своя прогрес чрез регулярни посещения при Вашия ортодонт.C Така не е необходимо да правите генерални промени в хигиенните Ви и хранителни навици и да ограничавате социалните си контакти. Почти всеки може да се възползва от избелването. Има възрастова бариера от 13г., с която се съобразяваме. След преглед в нашата клиника се прави анализ и подробно се обяснява на пациента от кой цвят започваме, колко нюанса ще избелим, какво ще се постигне в крайна сметка.
Invisalign е иновативна система за правилно подреждане на зъбите, чрез употребата на серия от прозрачни и удобни шини, които прилепват перфектно към вашите зъби. Тези на практика невидими шини преместват постепенно зъбите до положение, в което Вие може да се гордеете с Вашата усмивка. Правилно подредените зъби са важни не само за естетиката и самочувствието ви, но и за здравето на Вашите венци, защото те са по-лесни за почистване, отколкото струпаните зъби или тези с голямо разстояние между тях. Invisalign е приложима за почти всички ортодонтски случаи при деца над 11 години и възрастни, без горна възрастова граница.
Invisalign е създадена да подобри Вашия начин на живот по време на ортодонтското лечение чрез следните свои предимства:
• Използва прозрачни и незабележими шини. Не е необходимо фиксиране не брекети и метална дъга, които влошават Вашата визия;
• Тези шини (алайнери) са снемаеми, което улеснява
храненето и поддържането на личната орална хигиена. Повечето фиксирани ортодонтски апарати могат да предизвикат гингивит (възпаление на венците) и изискват повишаване на оралната хигиена;
• Преминавате към нов чифт шини на всеки 2 седмици;
• Лесно може да контролирате своя прогрес чрез регулярни посещения при Вашия ортодонт.C Така не е необходимо да правите генерални промени в хигиенните Ви и хранителни навици и да ограничавате социалните си контакти.

Почти всеки може да се възползва от избелването. Има възрастова бариера от 13г., с която се съобразяваме. След преглед в нашата клиника се прави анализ и подробно се обяснява на пациента от кой цвят започваме, колко нюанса ще избелим, какво ще се постигне в крайна сметка.

Как работи Invisalign?

Invisalign използва 3-D компютърна технология, чрез която виртуално се преместват неправилно подредените зъби и се проследява цялото лечение от началото до края. По този план се изготвят серия от шини (алайнери), които са уникални за Вашия случай. Всяка шина се носи за около 2 седмици и след това се поставя следващата. Така постепенно зъбите се предвижват до своята крайна позиция. Времето на лечение е сравнимо с това на традиционните брекети. То варира в зависимост от конкретния случай, но в повечето случаи желаният резултат е на лице - за по- малко от година. Над 500 000 души се довериха на Invisalign. Никога не е късно да постигнете мечтаната от вас красива усмивка. със системите за домашно избелване, предписани от вашият зъболекар.
Invisalign използва 3-D компютърна технология, чрез която виртуално се преместват неправилно подредените зъби и се проследява цялото лечение от началото до края. По този план се изготвят серия от шини (алайнери), които са уникални за Вашия случай. Всяка шина се носи за около 2 седмици и след това се поставя следващата. Така постепенно зъбите се предвижват до своята крайна позиция.
Времето на лечение е сравнимо с това на традиционните брекети. То варира в зависимост от конкретния случай, но в повечето случаи желаният резултат е на лице - за по- малко от година.
Над 500 000 души се довериха на Invisalign. Никога не е късно да постигнете мечтаната от вас красива усмивка. със системите за домашно избелване, предписани от вашият зъболекар.